About a Girl blog candy




Χειροποίητοι Μάρσιποι αγκαλιάς

www.tosentouki.blogspot.gr

Nadia Cannizo's Giveaway

Αστερόσκονη-Χειροποίητα κεριά και σαπουνάκια
Από το Blogger.

Translate


Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Τουρτίτσες διαφορετικές απο τις γνωστές!!!

Είναι πολύ όμορφες, μπορεί να έχουν ότι χρώμα θέλουμε και να περιέχουν και ότι έκπληξη επίσης θέλουμε! Είναι ένα πολύ όμορφο και χρήσιμο δωράκι για τα νεογέννητα μωράκια και πολύ εύκολο στην κατασκευή του! Είναι τα γνωστά diaper cakes!!!
Τί θα χρειαστείτε? Πάνες!!!!
Τις τυλίγουμε και τις πιάνουμε με λαστιχάκια μία μία! Για βάση χρησιμοποιούμε κανονική βάση για τούρτες και στο κέντρο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για οδηγό ένα μπιμπερό ή το εσωτερικό ρολό απο χαρτί κουζίνας.
Πιάνουμε τις πάνες κυκλικά με ένα μεγαλύτερο λάστιχο και προσθέτουμε όσους ορόφους θέλουμε! Μπορούμε να βάλουμε οτι δωράκι θέλουμε για το νεογέννητο, όπως ζιπουνάκια, σελτεδάκια, μπιμπερό, πιπίλες, καλτσάκια, παπουτσάκια και ότι κατεβάζει η φαντασία σας αλλά και ότι διαθέτει η τσέπη σας!!! Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και παίξτε με κορδελίτσες για το στερέωμα, ώστε να μη φαίνονται τα λαστιχάκια.
Στο τέλος μπορείτε να τις καλύψετε με ζελατίνα ή με τούλι.
Καλή επιτυχία!!!
Κάποιες απο τις δικές μου τουρτίτσες!!!
Φιλιά


1 σχόλιο:

  1. Φοβερες όλες οι τουρτίτσες και ειδικά η τελευταία που ήταν της μπουκίτσας μου!! Τελικά πιο χρήσιμο δώρο για νεογεννητο δεν νομιζω να υπάρχει!!Σε ευχαριστούμε πολυ Χριστινάκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή