About a Girl blog candy




Χειροποίητοι Μάρσιποι αγκαλιάς

www.tosentouki.blogspot.gr

Nadia Cannizo's Giveaway

Αστερόσκονη-Χειροποίητα κεριά και σαπουνάκια
Από το Blogger.

Translate


Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Christmas (sweet) countdown!!!

Αυτές τις μέρες δεν κρατιέμαι!!!
Αφού στολίσαμε προχθές το δέντρο μας και το σπιτάκι μας, βάζω τις τελευταίες πινελιές με τί άλλο εκτός απο χειροποίητα στολίδια?
Έφτιαξα λοιπόν ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο απο τσόχα, την οποία δίπλωσα στη μέση για να βγεί το ίδιο και απο τις δύο πλευρές κόβωντάς το.
Στην πορεία έκοψα 25 τετραγωνάκια τα οποία πέρασε η καλή μου η μαμά απο τον κοπτοράπτη και τα έραψε πάνω στο δεντράκι, αφήνοντας την επάνω μεριά ανοιχτή ώστε να γίνει τσεπάκι.
Με ανεξίτηλα χρώματα για ρούχα αρίθμησα το κάθε τσεπάκι, ξεκινώντας την αρίθμηση απο την κορυφή. Κάθε τσεπάκι αντιστοιχεί στην κάθε μέρα του Δεκεμβρίου μέχρι και την ημέρα των Χριστουγέννων. Εγώ άργησα λιγάκι να το τελειώσω αλλά αύριο που θα πάω για ψώνια θα αγοράσω διάφορα γλυκίσματα να βάλω στα τσεπάκια. Έτσι τα παιδιά ξεκινώντας να παίρνουν τα δωράκια τους απο το τέλος προς την αρχή, θα μετράνε αντιστροφα και τις μέρες που απομένουν μέχρι τα Χριστούγεννα!
Το κόλλησα στην πόρτα μας με ταινία διπλής επικολλήσεως και ανυπομονώ να γεμίσω αύριο τα τσεπάκια...όσο για τις μέρες που καθυστέρησα?Ε δεν πειράζει, θα τα φάω εγώ τα καλούδια!!!;)
Καλά Χριστούγεννα!!!
Σας φιλώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου